Levande Historia

Ny tidning.

– Vi anlitar bara de bästa skribenterna. Därför kan jag utlova både välskriven och initierad läsning, säger Åke Persson.

En av tidningens mest kända skribenter är Herman Lindqvist.Någon som ser det motsägelsefulla här? Nog för att Herr Lindqvist lyckats glöra det svenska folket historieintresserade men det hade ju varit ett plus i kanten om han kunde lyckats leverera korrekt och icke vinklad historia!


Piss off

Varför är alla andra dumma i huvudet? Jag fattar inte. Är det bara jag som är normal?

Ja, nu var jag en aning ironisk men jag undrar verkligen varför många tror att de kan bete sig hur som helst och komma undan med det? Jag har en bekant. Vi träffas när det är fest. Under festens gång låter det "åhh, vi måste träffas oftare! Det är så synd att det blir så sällan. Jag kan väl ringa dig nästa vecka?". Tror ni nån ringer? Och när jag ringer eller messar så är det så jävla mycket om och men och upptaget hit och bokat dit. Då är det väl för fan bättre att hålla käft och inte låtsas vilja träffas?!

Nå ja, det var bara ett exempel. Jag borde blivit född med kuk -då är det mer raka rör och allt är mer konkret.

Korkade fruntimmer... Piss off

Hunden åt på min arm

Hela händelsen är ju så klart jättetråkig men jag tror nog fan inte att vovven var hungig! Jösses...


Ikeas luringJag var på IKEA. Det var billig fika där. 5 svenska riksdaler för en kopp kaffe och en stor kanelbulle. Biligt och bra. OM DET FUNNITS KANELBULLAR vill säga! Jag fick köpa ett winerbröd istället och betala det dubbla.

Nä, det var ändå inte dyrt men deras reklamskyltar om 5 kronor för en fika håller på att göra en ögonlös och blåmärkt så räknar jag med att det också ska finnas en kanelbulle till salu.


RSS 2.0