H&M och KappAhl -världelöst

Varför ska pojkkläder alltid vara så jävla färglösa!? Jag letade idag både på H&M och på KappAhl efter en snygg skjorta till lill-killen inför den stundande festen imorgon. Blir pojkar sjuka om de har en röd skjorta på sig? Man kan nästan tro det. Så gott som alla pojkkläder var dystra och mörka. Så förbannad hopplöst och lönlöst det känns ibland att handla kläder till sonen -SKÄRPNING på er kassa klädkedjor!

Allt jag ville var att hitta en färgglad skjorta åt min son på 18 månader. I failed.

Piss.

Nattfjärilar

Nattfjärilar måste vara ett av evolutionens största misstag -det hade varit mera logiskt om de sökte sig till mörker!

FamiljeparkeringHur svårt är det att läsa följande text
FAMILJEPARKERING
i en stor blå skylt föreställandes en familj MED BARNVAGN för att göra det extra tydligt för eventuella analfabeter?

Detta, om något, retar mig så förbannat i vardagen. Idag fanns det en plats kvar på familjeparkeringen. En. Dock väldigt gott om vanliga parkeringar minst lika nära affärens entré. Bredvid mig hade en surtant parkerat, och på min andra sida en tjock medelålders man som inte sett tvål eller rakhyvel sedan slaget i Lutzen. Båda var fullt kapabla att gå.

Nästa gång! Nästa gång då, då ska jag opponera mig! Jag lovar att återkomma med vilket svar jag får!

Puben som tog semesterIgår kväll var jag och några tjejkompisar ute. Det hela var väldigt anspråkslöst och improviserat. Vi hade förjävla trevligt men det hör inte hit då detta ju är en blogg att klaga hos/i.

Och nu ska jag klaga. Vi blev våldsamt irriterade när byhålans enda pub var stängd. Den tillhörande restaurangen stängde kl 22. KLOCKAN 22! En fredagskväll mitt i sommaren!? Vad är det för krogägare som inte ens tyar öppna sin pub? Vi fick gå vidare till en tom kinaresataurang istället. Tom på folk i princip men tack och lov inte på öl.

Det finns ingen rim och reson i att ha en pub i byhålan om den mitt i sommaren ändå är stängd. Pfff.. Kasst. Helt världelöst.

Det är gubbens tur nu!Burka. Detta männens påfund för att de inte själva kan hålla fingrarna i styr. Och frugan deras kan ju inte heller lämna gubben eftersom hon aldrig kan se hur ful han är i jämförelse med andra.

Jag kom en en idé. Varför inte nu efter ett gäng år i burkans historia göra det hela lite mera jämställt och låta männen bära burka istället!

Bra va?


En förlorad vän?Jag hade en vän. Vi hade roligt på alla sätt och vis. Riktigt roligt. Dessvärre är hon korkad nog att bo ihop med en snubbe som är dum i huvudet och som inte vill att hon ska umgås med mig. Han tror jag har sex. Med alla. Dessutom är jag en hora. Häpp häpp.

Det var inte riktigt sant. Inte alls. Men min vän hör inte längre av sig. Min vän tycker hennes egen sambo är dum i huvudet. Men nu hör hon inte av sig. Jag blir förbannad. På båda. Helvete.

Klagoporten till er tjänst

Nu, nya vänner, är ni hjärtligt välkomna att klaga på vad ni vill för det tänker jag göra. Varför? För att det är så jävla skönt att anonymt få spy galla över sådant som irriterar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0